Bloemenabonnementen en Rouwwerk

PB Bloemen is een betrouwbare, zakelijke partner voor bloemen. Wilt u periodiek verse bloemen op kantoor laten bezorgen? Wij helpen u graag!

Voordelen van een zakelijk bloemenabonnement:

-Altijd verse bloemen op kantoor

-Eenmalig uw wensen aangeven

-Maandelijks/wekelijks een overzichtelijke factuur

-Op de gewenste dag bezorgd

-Iedere keer weer verrassend met het seizoen mee

-enzovoorts

Geinteresseerd in een zakelijk bloemenabonnement?

Onze medewerksters vertellen u graag de uitgebreide mogelijkheden, en denken graag met u mee! U kunt vrijblijvend contact opnemen voor de mogelijkheden door te bellen naar 06 40 62 69 40, of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij zijn op werkdagen tussen 8.00 uur en 16.00 uur bereikbaar en helpen u dan graag.

Particulier bloemenabonnement:

Wilt u iemand, of jezelf natuurlijk, meerdere malen in het jaar met een bloemetje verrassen? Dat kan heel eenvoudig bij PB bloemen.

Neem contact met ons op, dan kunnen wij uw wensen bespreken. Wij zorgen dan dat het abonnement op de juiste datums bezorgd word!

-Kies budget

-Bepaal, hoe vaak en wanneer deze bezorgd word.(iedere week, iedere 2 weken, iedere maand)

-Hoeveel leveringen (einddatum)

-Wisselend iedere keer een ander boeket En daarna genieten van de bloemen!

Rouwarrangementen:

PB Bloemen stelt met grote zorgvuldigheid rouwarrangementen en rouwboeketten samen. Ons personeel is gespecialiseerd in rouwarrangementen, zij maken graag voor iedereen een persoonlijk afscheidsbloemstuk. Op basis van uw wensen en uw budget word een uniek, persoonlijk stuk gemaakt. Via de webshop is het mogelijk om rouwarrangementen te bestellen. Wilt u toch liever wat anders, dan kunt u contact opnemen met ons tel: 06 40 62 69 40

Bezorgen:

De rouwstukken kunnen op alle gewenste locaties worden bezorgt, thuis, in het rouwcentrum of op de plek waar de uitvaart plaats vind. Met de onderstaande foto's willen wij een indruk geven wat mogelijk is. Van klassiek tot speels tot kleurrijk. Op basis van uw wensen en uw budget word een uniek, persoonlijk stuk gemaakt.

Via de webshop is het mogelijk om rouwarrangementen te bestellen.

Wil u toch liever wat anders?, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Tel: 06 40 62 69 40

Bezorgen: De rouwstukken kunnen op alle gewenste locaties worden bezorgt, thuis, in het rouwcentrum of op de plek waar de uitvaart plaats vind.