Welkom op de site van PB Bloemen!

PB Bloemen is gevestigd in Woudenberg. Op onze site kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen. Voor o.a. een mooi handgebonden boeket, decoratie of rouwarrangement. Passend bij ieder seizoen en perfect afgestemd op het moment of de sfeer die u zoekt. Voor uzelf, als cadeau aan vrienden, kennissen, familie, werknemers of collega's. Staat het gewenste boeket er niet tussen? neem dan gerust contact met ons op en dan kijken wij wat er mogelijk is.

Door onze ervaring en vakkundigheid mogen wij ons specialist noemen in o.a. hand gebonden boeketten, rouwwerk en overig bloemwerk. Ons personeel zet zich in om met vakmanschap, creativiteit en passie voor iedere gelegenheid een passend arrangement te maken.

Ons bloemwerk word bezorgd in: Woudenberg, Scherpenzeel, Renswoude, Ede, Overberg, Ederveen, Zeist, Maarn, Maarsbergen en Leusden. Staat de gewenste plaats er niet tussen? U kunt altijd contact met ons opnemen, dan gaan wij kijken of wij ook in die plaats kunnen leveren!

Openingstijden PB Bloemen: Van maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 08.00 uur tot 16.00 uur.

Wil je op de hoogte blijven van leuke acties en onze mooie producten? Like dan onze Facebook pagina, en volg ons via Instagram!

PB Bloemen is al sinds 2007 gespecialiseerd in inkoop en verkoop van bloemen en planten. U kunt bij ons terecht voor een mooi hand gebonden boeket, gespecialiseerd rouwarrangement, bedrijfsbloemwerk, exclusieve decoratie, en plantenarrangementen. PB Bloemen staat klaar voor een breed publiek, van particulieren tot bedrijven. Wij zijn een jong en enthousiast team wat al jaren werkzaam is in de bloemenbranche. Totaal bestaat ons team uit 9 mensen, Wilco, Anneke, Norine, Esther, Janny, Carola, Liesbeth, Corine, Norine en Marja. Wij staan graag voor u klaar om de mooiste bloemarrangementen te maken.

Vijf keer per week word er ingekocht op de veiling. Wij zitten op verschillende veilingen, o.a. Aalsmeer en Rijnsburg. Hierdoor kunnen wij zorgen voor een goede kwaliteit en een verschillend assortiment.

Wat hebben wij te bieden: -Vakmanschap -Creativiteit -Kwaliteit -En vooral prachtige bloemen!